Beginnen met hardlopen?

Ochtendgroep starters

Hardlopen is gezond en lopen is in. Ook dit najaar start AV Athlos weer met een nieuwe groep voor beginners.

Deze startersgroep traint tweemaal op de ochtenden in de week onder leiding van Gerrit Keus en Gert Reijerse. De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit  gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is. De cursus duurt vier maanden. Wij leren jou graag wat “lopen” is en hoe jij blessurevrij kunt lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan de “core” (goed voor alle hardlopers, goed voor houding en preventie blessures is rug en buik, linker- en rechterkant) en de looptechniek. De bedoeling is dat je na deze vier maanden een half uur of langer achter elkaar kunt hardlopen en een afstand van minimaal 6 kilometer kunt overbruggen.

Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen? Het kan, dat hebben velen voor jou bewezen.

Er wordt op dinsdag- en vrijdagmorgen begonnen om 9.00 uur vanaf de Athlos accommodatie aan de Strokel. Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en het bos om te trainen in de directe omgeving. Daarnaast beschikken wij over een schitterende accommodatie met prachtige kleedruimten, waarin ruim voldoende douche gelegenheid. Na de training heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig nakletsen.
De kosten bedragen voor de gehele cursus van 4 maanden eenmalig € 45,00. Hierbij is inbegrepen koffie/thee, verzekering en een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden. Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden bepalen wij samen in welke loopgroep jij verder gaat. Hier vanuit kun jij jezelf verder ontwikkelen naar gelang jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos). Vragen of aanmelden: gerrit@germano.nl

Startdatum dinsdag 1 oktober 2019

Tijden:

·  dinsdagmorgen  09.00 – 10.30 uur

·  vrijdagmorgen   09.00 – 10.30 uur

Aanmelding en Contactpersoon: gerrit@germano.nl

2019 starters4

 

 

Afdrukken